Informatii Terenuri Corbu

Informatii Terenuri Corbu

Informatii in Conformitate cu Legea 544/2001 Privind Accesul la Informatiile de Interes Public !

OFERTELE PREZENTATE PE SITE NU SE VAND IN RATE !!!

OFERTELE PREZENTATE PE SITE NU CONTIN TAXE sau COMISIOANE DE TRANZACTIONARE, INTELEGERILE BILATERALE DE VANZARE-CUMPARARE FIIND INCHEIATE DIRECT CU PROPRIETARUL IMOBILULUI sau prin REPREZENTANTUL SAU LEGAL, la NOTARIAT.

REZERVAREA / CUMPARAREA ORICARUI LOT de TEREN CARE FACE PARTE DINTR-UN PROIECT de ELABORARE PUZ de TRECERE in INTRAVILAN SE POATE FACE DIRECT DE LA VANZATOR PRIN ACHITAREA UNUI AVANS DE 50 % din VALOAREA CORESPUNZATOARE OFERTEI ALESE, RESTUL de 50% din PRETUL INTEGRAL, ACHITANDU-SE la MOMENTUL FINALIZARII PROIECTULUI PUZ, CUMPARATORUL DEVENIND PROPRIETARUL UNUI TEREN INTRAVILAN, FARA ALTE COSTURI SUPLIMENTARE !

TOATE OFERTELE PREZENTATE SUNT PROPRIETATI cu CADASTRU si INTABULARE, FIIND MENTIONAT IN TEXT, OFERTELE cu DOCUMENTATIE in CURS de ELABORARE ( cazul lotizarilor / actualizarilor ) !!!

Terenurile care NU au Forma Juridica Schimbata din EXTRAVILAN in INTRAVILAN prin Elaborare de Plan Urbanistic Zonal (PUZ), sunt Supuse Procedurii de Preemtiune la Vanzare, conf.Legea 17 / 2014

SITE-UL „www.terenuri-corbu.ro” ISI REZERVA DREPTUL DE A MODIFICA PRETURILE AFISATE DOAR la CEREREA EXPRESA A PROPRIETARILOR OFERTELOR PREZENTATE si IN FUNCTIE DE STADIUL DOCUMENTATIEI NECESARE PUZ – TRECERE in INTRAVILAN !

TERENURILE SE AFLA IN ZONA de DEZVOLTARE STABILITA si DELIMITATA IN P.U.G.-ul comunei CORBU, parte dintre acestea, aflandu-se in procedura de Trecere in INTRAVILAN prin „Elaborare PUZ  Privat Intravilan in vederea Construirii de Locuinte Permanente si / sau Sezoniere, Spatii de Servicii si Cazare, Cartier Rezidential si Constructii aferente echiparii Tehnico -Edilitare „.

TOATE proiectele PUZ  in zona CORBU, sunt initiate in PRIVAT, cu PARTICIPAREA EXCLUSIV FINANCIARA a PROPRIETARILOR cu PROIECTE, in Conformitate cu Legea 350 / 2001 si modificarile aduse prin OUG. 7 / 2011 si Aprobata prin Legea 190 / 2013, la INITIATIVA EXCLUSIV a INVESTITORILOR PRIVATI PENTRU DEZVOLTAREA ZONELOR cu POTENTIAL TURISTIC.

Pentru cei care detin deja terenuri (loturi) sau, sunt interesati de achizitionarea de loturi de teren in Zona de Dezvoltare de la Corbu – Plaja Corbu, am expus mai jos, cateva din caracteristicile OBLIGATORII extrase din RLU Aprobat si integrat in RGU, prin emiterea HCL-Corbu de Aprobare a PUZ pentru trecerea terenurilor din EXTRAVILAN in INTRAVILAN in vederea construirii.
– Soseaua „Marea Neagra” – Fosta „Betonata” = 18 m (supralargire)
– Drumuri de Exploatare Existente = 12 m.(supralargire)
– Drumul DC.574 – „Vechiul Drum al Armatei” cu intrare din DJ.226 = 18 m (supralargire)
– Drumuri de acces interioare PUZ = 12 m latime – Minim Admis.
– Procent Ocupare Teren – POT = 40 % – 60 %
– Coeficient Utilizare Teren – CUT = 1,2 – 3,0
– Regim de Inaltime Cladiri – Rh. = (D) – P+2 pana la P+3 = 15m Inaltime
– Suprafata Loturilor – Minim 500 mp
– Deschidere la drum de acces – minim 12 m (cazul lotizarilor)
– Spatii Verzi Plantate – 5 mp / locuitor (conf.HG.152/2013)
– Spatiu rezervat Parcarilor – 1 Loc la fiecare 200 mp / suprafata construita desfasurata…
– Functiuni PERMISE – DOMINANTE – Locuinta permanenta si / sau de Vacanta, Rezidential, Spatii Cazare si Functiuni Specifice, Dotari Specifice Zonelor de Locuire si Servicii Turism, Gradinite, Scoli, Unitati de Alimentatie Publica, Anexe.
– Functiuni STRICT INTERZISE: Activitati de Prestari Servicii generatoare de POLUARE de orice fel !!!